Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Aan boord van de Iselmar

Trouwen aan boort van de Iselmar, vanuit Harlingen!

Deze prachtig gerestaureerde 2-mast klipper biedt ruimte voor 60 personen om op een zeer bijzondere manier uw huwelijk te laten voltrekken met uw naasten. Mocht het gezelschap groter zijn, dan is dat geen bezwaar en varen wij met 2 boten op en gaan voor anker naast elkaar. Er kunnen 34 personen aan boord blijven slapen. De thuishaven van de Iselmar is Harlingen. Dit is tevens de gemeente waar de Iselmar als officiële trouwlocatie aangemerkt is.

De huwelijksvoltrekking kan zowel boven-, als benedendeks plaatsvinden waarbij de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie in de echt zal verbinden. Na de plechtigheid is er gelegenheid voor felicitaties en wordt er uitgevaren.
De Iselmar is een mooi zeilschip. Het heeft goede zeilkwaliteiten en een heel vriendelijk vaarkarakter.

U heeft het roer van uw eigen huwelijksboot in handen. Onder de bollende zeilen varen we de eerste huwelijksmijlen op de Waddenzee of het IJsselmeer. We heffen het glas en proosten op de vele, vele mijlen die nog zullen volgen. In een ontspannen en ongedwongen sfeer, geniet u van een unieke en onvergetelijke zeiltocht aan boord van de Iselmar.

Voor meer informatie over en afbeeldingen van de Iselmar klikt u hier.
Terug naar vorige pagina