Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: De vloot

De drie officiële trouwlocatie schepen van onze vloot

Iselmar

Trouwvloot: IselmarDeze prachtig gerestaureerde 2-mast klipper biedt ruimte voor 60 personen om op een zeer bijzondere manier uw huwelijk te laten voltrekken met uw naasten. Mocht het gezelschap groter zijn, dan is dat geen bezwaar en varen wij met 2 boten op en gaan voor anker naast elkaar. Er kunnen 34 personen aan boord blijven slapen. De thuishaven van de Iselmar is Harlingen. Dit is tevens de gemeente waar de Iselmar als officiële trouwlocatie aangemerkt is.
Lees meer >>

Koh i Noor

Trouwvloot: Koh i Noor De Koh-ï-Noor is een kleiner schip dan de Iselmar maar kan aan een groep van 40 personen voldoende plaats bieden. Als slaapaccommodatie biedt 2-mast klipper Koh-ï-Noor aan 24 personen plaats. Deze prachtige 2-mast kustzeiler ligt in thuishaven Harlingen. Dit is ook de officiële trouwlocatie gemeente.
Lees meer >>

De Selene

Trouwvloot: selene Zeiltjalk de Selene is een sfeervol schip waar u op een intieme manier in het bijzijn van familie en vrienden elkaar het jawoord kunt geven. Er is plaats voor maximaal 55 daggasten. U kunt op het schip trouwen in de gemeente Waterland waar het als officiële trouwlocatie aangewezen is.
Lees meer >>


Het is tegenwoordig mogelijk om aan boord van al onze andere schepen te trouwen. De gemeente waar u wilt trouwen moet hier alleen nog een goedkeuring voor geven. De mogelijkheden zijn hierdoor enorm veranderd. U kunt uw trouwdag helemaal inrichten zodat het past bij jullie en de beleving van deze dag optimaal is. Bekijk alle schepen hier.