Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot.nl: De Trouwambtenaar

U wilt van uw trouwdag een ware beleving maken waar u nog jaren van kunt nagenieten. De trouwceremonie is hier ook een belangrijk onderdeel van en vaak is dit moment het hoogtepunt van de dag. Een trouwambtenaar speelt hierbij een belangrijke rol. Door zelf te kiezen wie jullie trouwt, op welke manier en waar, wordt dit een onvergetelijk moment.

Wij hebben goede ervaringen met zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalma. Het verschil tussen een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente (BABS) en een zelfstandig trouwambtenaar is voornamelijk de tijd die besteedt wordt aan de voorbereiding. Een BABS heeft officieel 3 uren de tijd om de ceremonie voor te bereiden. Esther is al in een vroeg stadium betrokken bij de invulling van jullie huwelijksplechtigheid en besteedt hier al gauw 30 uren aan.

Door verschillende gesprekken met jullie, de getuigen of andere voor jullie belangrijke gasten en het gezamenlijk bezoeken van de trouwlocatie helpt ze jullie om de ceremonie zo bijzonder mogelijk te laten verlopen.
Trouwambtenaar Esther Aalbertsma-Kalma
Esther kan jullie aan boord van onze officiële trouwschepen trouwen. Wilt u echter op een ander schip, een andere bijzondere locatie (welke geen officiële trouwlocatie is) of tijdstip trouwen dan is een ceremonieel huwelijk de oplossing. Het grote voordeel is dat in deze vorm 'groots' uitgepakt kan worden zonder gebonden te zijn aan een bepaalde tijd of plaats. De gasten zullen het verschil niet merken omdat alle elementen van een wettelijk huwelijk aan bod komen. Het wettelijk huwelijk vindt dan op een ander moment plaats zodat jullie wel als echtpaar voortaan door het leven gaan. Ceremonieel trouwen is ook erg geschikt voor stellen die elkaar opnieuw het jawoord willen geven.

Trouwen met Rederij VooruitHebben jullie je burgerlijke huwelijk al gepland? Maar denken jullie er aan jullie huwelijksplechtigheid toch toe te vertrouwen aan een zelfstandig trouwambtenaar? Geen probleem, vaak is het mogelijk om dit alsnog te regelen. De meeste gemeenten hanteren een termijn van 4 maanden tot 6 weken voor jullie trouwdatum om de wijziging van trouwambtenaar van jullie keuze in orde te maken. Vaak rekent een gemeente wel extra leges als je kiest voor een trouwambtenaar die niet aan desbetreffende gemeente verbonden is.

Meer informatie over zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalma kunt u vinden op haar website: www.trouwmetliefde.nl