Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl


Trouwvloot: Informatie Artiesten en Muziek

Artiesten en muziek:

Bamm bamm
Al jaren lang is Bamm Bamm een veel gevraagde formatie op bedrijfsfeesten en discotheken, zowel in binnen- als buitenland. Bamm bamm is al eerder in molen de korenaar geweest en laat het dak van de molen zelfs swingen! Maar ook voor een foxtrot op een bruiloft is Bamm Bamm een uitstekende keuze. Het repertoire omvat meer dan 100 hits uit heden en verleden. Dit varieert van de klassieke 'sixties' hits tot de huidige hitparade en alles daar tussen in.
Bamm Bamm heeft een prima bŁhneact en een sympathieke uitstraling. Dit alles maakt dat Bamm Bamm garant staat voor een geslaagd muziekspektakel. Biem Visser 0511-469594, Of E-mail: info@bammbamm.nl en website www.bammbamm.nl

Wild West Wind
Wild West Wind is een nieuwe country-band uit de provincie Groningen. De bezetting van de band bestaat uit een zangeres, zanger/toetsenist, bassist, sologitarist, slaggitarist/zanger en een drummer/zanger. De bandleden hebben allen zeer veel ervaring omdat ze al jaren aktief zijn in de muziek.Het repertoire van de band bestaat uit een combinatie van moderne en traditionele country, country-rock, rock & roll en een vleugje Tex-Mex
management wild west wind Pieter & Gerda Groenhagen.
tel: 0596-601771 mob: 06-25497194 fax: 0847-149311

Dutch divas
Sandra Reemer, Maggie McNeal en Marga Bult hebben onder de naam DUTCH DIVAS de handen ineen geslagen en brengen een wervelende 45 minuten durende show, waarin ze naast een songfestival-medley ook enkele bekende solonummers zingen. Deze drie songfestivalvedettes mogen met recht de diva's van de nederlandse muziek genoemd worden en een optreden van de DUTCH DIVAS met hun veelzijdige talenten op zang- en presentatiegebied staat dan ook garant voor een spetterende show!
Boeken via Bm Festiviteiten Service

The Showbusters
Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 uit de originele ideeŽn van Johan Bouquet het dynamische duo "The Showbusters".
In 1990 stond Johan in de finale van Hennie Huisman's Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse. Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met z'n stem kan maken van o.m. Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en Andre Hazes.
Boeken via Bm Festiviteiten Service

Claudia van der Wilt
Claudia van der Wilt is een fantastische zangeres. Haar schitterende stem en prachtige verschijning zorgen voor een verpletterend optreden; een lust voor oor en oog!
Haar veelzijdige, herkenbare repertoire -variŽrend van mooie ballads tot swingende Top 40- maken direct een topsfeer op uw feest of evenement. Een combinatie van humoristische animatie en perfecte zang: DŠt is de beste omschrijving voor de act van Claudia.
Boeken via Bm Festiviteiten Service

Gerrit Christiaens
Entertainment met gitaar, zang en mondharmonica. Van klassiekers uit de jaren 60 tot moderne top 40. Men kan ook zelf via een reportoirelijst aangeven welke liedjes men wil horen.
website: www.gerritc.nl en email: info@gerritc.nl
rubensplein 14, 5961 am horst, tel 077-3984692

Gerald Bosman
Midi en Accordeonist. Tevens lid van Shanty koor.
Clara wichmann straat 32, 1991 rm velserbroek, tel 023-8920011, 0654-748122

Terug naar vorige pagina