Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Informatie/Links

Informatie over trouwvloot.nl en links naar gerelateerde bedrijven

Aanvraag gemeente bijzondere trouwlocatie

Wilt u aan boord van onze zeilschepen trouwen dan kunt u bij de desbetreffende gemeente een aanvraagformulier hiervoor indienen. Rederij Vooruit levert u hiervoor het deel ´toestemming eigenaar locatie´. De Iselmar en Koh-ï-Noor zijn door de gemeente Harlingen al aangewezen als officiële trouwlocatie en de Selene in de gemeente Waterland. Wilt u echter in een andere gemeente trouwen aan boord van 1 van deze schepen zult u dezelfde aanvraag moeten indienen.

Tarieven gemeentes

De kosten om te trouwen verschillen per gemeente. We verwijzen u dan ook graag door naar de gemeentes waar de meeste bruiloften aan boord van onze schepen plaatsvinden.
- Gemeente Terschelling
- Gemeente Vlieland
- Gemeente Harlingen

Schip als trouwlocatie

Bekijk al onze schepen online. Heeft u interesse om te trouwen aan boord van een schip dan maken wij voor u graag een offerte en zetten de mogelijkheden op een rij.

Varend trouwen

Het is mogelijk om al varende te trouwen. Hiervoor geldt wel dat u binnen de gemeentegrenzen moet blijven van de gemeente waarin u trouwt.

Reisinformatie

Aan boord van elk schip is voldoende servies aanwezig. De spanning aan boord is 24 of 220 volt. Op elk schip is een keuken met koelkast aanwezig. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten via email.

Veiligheid

Alle schepen voldoen aan de gestelde eisen van de scheepvaart-inspectie. Aan boord zijn zwemvesten, marifoon, etc. Onze langdurige ervaring in dezen is uw beste garantie. De schippers beschikken over de wettelijk verplichte diploma´s.

Verzekeringen

Alle schepen zijn verzekerd op z.g. all-risk basis. U kunt als deelnemer zelf een reisverzekering afsluiten als uw eigen polis dit niet dekt. Eventueel kunt u bij ons een reis- en/of windkrachtverzekering afsluiten. Bijzonderheden op aanvraag.

We kunnen met u meedenken over de rest van de invulling van uw huwelijksdag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld muziek, entertainment, aankleding/decoratie en aanvullende cateringwensen. Laat ons uw wensen weten zodat we samen uw perfecte huwelijksdag kunnen organiseren.