Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Catering

Aan boord van onze schepen kunnen wij geheel naar wens ook de catering verzorgen. Op deze manier hoeft het u aan niets te ontbreken gedurende de zeiltochten.

De volledige cateringlijst is hier te bekijken/downloaden: cateringlijst

Zo kunt u kiezen uit verschillende cateringarrangementen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Indien u wenst, kunnen wij ook een catering op maat bieden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Geschikt voor groepen van 35 - 75 personen.

CATERING VOORWAARDEN & BIJZONDERHEDEN

Alle vermelde prijzen zijn in euro.
De genoemde cateringprijzen zijn inclusief BTW en worden als volgt berekend:
Cateringbestellingen dienen uiterlijk 14 dagen voor afvaart aan ons worden doorgegeven.
Per groep kunt u één lunch, buffet of menu bestellen (geen combinatiebuffetten).
Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot 7 dagen voor afvaart. Hierbij hanteren wij een bandbreedte van 10 % van het eerder aantal opgegeven gasten.
Indien u buiten ons catering assortiment iets speciaals wenst zijn wij uiteraard altijd bereid dit met u te bespreken.
Bij de verzorging aan boord berekenen wij servicekosten. Dit zijn de kosten voor het bedienend personeel aan boord en de eindschoonmaak van het schip.
Servicekosten per uur € 15,00 Per totale dag zijn de servicekosten € 145,- (per persoon). Bij een groep van 20 of meer personen heeft u 2 persoonsleden nodig.

BETALINGSVOORWAARDEN:

Voor afvaart zenden wij u een voorschotnota toe met het overeengekomen offertebedrag. Dit bedrag dient voor afvaart aan ons te worden voldaan. Na uw zeiltocht ontvangt u een eindfactuur waarin de gebruikte consumpties en de uiteindelijk bestelling gespecificeerd worden.