Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Arrangement Sunset

Een mooi arrangement voor uw trouwdag!

Arrangement Sunset*

16.30 Alle gasten komen aan boord in de haven van Harlingen. Op 1 van onze prachtige schepen worden zij ontvangen met een kopje koffie of thee.
17.00 Het bruidspaar komt aan boord waarna de huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden. Deze zal afhankelijk van het weer boven- of benedendeks plaatsvinden.
18.00 Na het jawoord wordt de bruidstaart aangesneden en krijgen uw gasten de gelegenheid om u te feliciteren. Samen met alle gasten worden de eerste huwelijksmijlen op de Waddenzee gevaren.
18.15 De trossen worden losgemaakt, de zeilen worden gehesen en de haven wordt achter gelaten. Onder het genot van een hapje en een drankje vaart u over de Waddenzee.
19.00 Er staat een tapas buffet voor u en uw gasten gereed. Na het diner is het inmiddels ook tijd geworden om samen met uw gasten de ondergaande zon te bewonderen. De zon verdwijnt langzaam in het water en de hemel gloeit nog even na. Een ervaring om nooit te vergeten.
24.00 Einde van het feest en terugkomst in de haven van Harlingen.
Trouwen in Harlingen

Kosten bij minimaal 40 personen Euro 95,- per persoon. Kosten bij 25 - 29 personen Euro 120,- per persoon.
Genoemde prijzen op basis van gebruik Iselmar of Koh-ï-Noor.

(Prijs is inclusief BTW, boothuur, schipper, matroos, ontvangst koffie en thee, dinerbuffet, diverse hapjes in de middag, start- en eindlocatie Harlingen. Prijs is exclusief de kosten voor de gemeente, de bruidstaart, bruidsdecoratie, evt. trouwambtenaar en dranken. All-in dranken tijdens de avond en hapjes mogelijk voor Euro 27,50 p.p.)

Dit arrangement kan volledig aan uw wensen worden aangepast.

Indien gewenst kunnen wij onder andere onderstaande zaken voor u regelen:
- Fotograaf
- Bruidstaart
- Entertainment
- Witte geluksduiven

Heeft u andere specifieke wensen of wilt u het programma aanpassen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Terug naar vorige pagina