Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Arrangement Harlingen

Een mooi arrangement voor uw trouwdag!

Arrangement Harlingen*

Trouwen in Harlingen
15.30 Alle gasten worden ontvangen aan boord in de haven van Harlingen met een kopje koffie of thee.
16.00 Bruidspaar zal arriveren aan boord en de huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden. Deze zal afhankelijk van het weer en van uw wensen boven- of benedendeks plaatsvinden.
17.00 Nadat het bruidspaar elkaar het jawoord heeft gegeven is het tijd om hierop te proosten. Hierna wordt de bruidstaart aangesneden en krijgen uw gasten de gelegenheid om u te feliciteren. Samen met alle gasten worden de eerste huwelijksmijlen op de Waddenzee gevaren.
18.30 Frisse lucht en zee maken hongerig. Er staat een heerlijke barbecue voor u klaar. Tijdens het eten zal er gevaren worden naar de mooiste plekken van de Waddenzee. Natuurlijk kunt u ook gaan genieten van de prachtige zonsondergang. Dit kan zowel als u aan het varen bent maar wij kunnen ook voor anker gaan zodat u er rustig van kan genieten. Na het diner is het mogelijk om terug te keren naar Harlingen om de avondgasten te begroeten waarna, eventueel met 2 boten, kan worden uitgevaren. Deze kunnen op verzoek ook naast elkaar voor anker gaan om zo een geweldig feest te beleven.
24.00 Einde van het feest en terugkomst in de haven van Harlingen.

Kosten bij minimaal 40 personen Euro 120,- per persoon. Kosten bij 25 - 29 personen Euro 140,- per persoon.
Genoemde prijzen op basis van gebruik Iselmar of Koh-ï-Noor.

(Prijs is inclusief BTW, boothuur, schipper, matroos, ontvangst koffie en thee, barbecue, glas cava, all-in dranken tijdens de avond, diverse hapjes, start- en eindlocatie Harlingen. Prijs is exclusief de kosten voor de gemeente, de bruidstaart, bruidsdecoratie, evt. trouwambtenaar.)

Dit arrangement kan volledig aan uw wensen worden aangepast.

Indien gewenst kunnen wij onder andere onderstaande zaken voor u regelen:
- Fotograaf
- Bruidstaart
- Entertainment
- Witte geluksduiven

Heeft u andere specifieke wensen of wilt u het programma aanpassen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar vorige pagina