Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Arrangement Champagne

Een mooi arrangement voor uw trouwdag!

Champagne Arrangement*

Trouwen aan boord met een Champagne Arrangement
15.00 Alle gasten worden ontvangen aan boord in de haven van Harlingen met een kopje koffie of thee.
16.00 Bruidspaar zal arriveren aan boord en de huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden. Deze zal afhankelijk van het weer en van uw wensen boven- of benedendeks plaatsvinden.
17.00 Na het jawoord staat de champagne klaar om te proosten met uw gasten op de toekomst. Hierna wordt de bruidstaart aangesneden en krijgen uw gasten de gelegenheid om u te feliciteren. Samen met alle gasten worden de eerste huwelijksmijlen op de Waddenzee gevaren.
18.30 Verlicht met kaarsen en met sfeervolle muziek op de achtergrond staat een mediterraans buffet voor u en uw gasten klaar. U sluit af met een luxe dessert, koffie en thee. Tijdens het buffet zal er gevaren worden naar de mooiste plekken van de Waddenzee. Natuurlijk kunt u ook gaan genieten van de prachtige zonsondergang. Dit kan zowel als u aan het varen bent maar wij kunnen ook voor anker gaan zodat u er rustig van kan genieten.
Na het diner is het mogelijk om terug te keren naar Harlingen om de avondgasten op te halen waarna, eventueel met 2 boten, kan worden uitgevaren. Deze kunnen op verzoek ook naast elkaar voor anker gaan om zo een geweldig feest te beleven.
24.00 Einde trouwdag en feest. Het schip is weer terug in de haven van Harlingen.
Kosten bij minimaal 40 personen Euro 132,50 per persoon. Kosten bij 25 - 29 personen Euro 152,50 per persoon.
Genoemde prijzen op basis van gebruik Iselmar of Koh-ï-Noor.

(Prijs is inclusief BTW, boothuur, schipper, matroos, ontvangst koffie en thee, dinerbuffet, glas champagne, all-in dranken tijdens de avond, diverse hapjes, start- en eindlocatie Harlingen. Prijs is exclusief de kosten voor de gemeente, de bruidstaart, bruidsdecoratie, evt. trouwambtenaar.)

Dit arrangement kan volledig aan uw wensen worden aangepast.

Indien gewenst kunnen wij onder andere onderstaande zaken voor u regelen:
- Fotograaf
- Bruidstaart
- Entertainment
- Witte geluksduiven

Heeft u andere specifieke wensen of wilt u het programma aanpassen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Terug naar vorige pagina