Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Arrangement Brandaris

Een mooi arrangement voor uw trouwdag!

Arrangement Brandaris*

15:30 De kapitein verwelkomt u met champagne en uw gasten hebben de gelegenheid u te feliciteren. Vervolgens wordt de bruidstaart door het bruidspaar aangesneden er wordt er geproost op de toekomst. 17:00 De tocht over zee wordt vervolgd en kleine borrelhapjes zullen worden geserveerd door de gastheren/vrouwen. 18:30 Een Italiaans buffet staat benedendeks voor u gereed. Na het buffet is er de mogelijkheid terug te varen om uw avondgasten te ontvangen. 24:00 Einde van het feest en terugkomst in de haven van Harlingen.
10.00 In de ochtend zal deze onvergetelijke dag beginnen. U arriveert samen met uw gasten op het schip van uw keuze.
10.15 l varend begint de reis over de Waddenzee op weg naar Terschelling. Gedurende de tocht van 4 uren kunnen u en uw gasten genieten van de wind die de zeilen het werk laten doen. Tijdens deze vaart is er de mogelijkheid foto's van het bruidspaar te nemen.
12.00 Lunch op het water.
14.00 Aankomst op Terschelling. Na aankomst op het eiland wordt de weg vervolgd richting de Brandaris.
14.30 De huwelijksceremonie.
15.30 De kapitein verwelkomt u met champagne en uw gasten hebben de gelegenheid u te feliciteren. Vervolgens wordt de bruidstaart door het bruidspaar aangesneden er wordt er geproost op de toekomst.
17.00 De tocht over zee wordt vervolgd en kleine borrelhapjes zullen worden geserveerd door de gastheren/vrouwen.
18.30 Een Italiaans buffet staat benedendeks voor u gereed. Na het buffet is er de mogelijkheid terug te varen om uw avondgasten te ontvangen.
24.00 Einde van het feest en terugkomst in de haven van Harlingen.

Trouwen aan boord met met het Brandaris Arrangement
Kosten bij minimaal 40 personen Euro 120,- per persoon. Kosten bij 25 - 29 personen Euro 140,- per persoon.
Genoemde prijzen op basis van gebruik Iselmar of Koh-ï-Noor.

(Prijs is inclusief BTW, boothuur, schipper, matroos, ontvangst koffie en thee en oranjekoek, lunch, dinerbuffet, glas champagne, diverse hapjes in de middag, start- en eindlocatie Harlingen. Prijs is exclusief de kosten voor de gemeente, de bruidstaart, bruidsdecoratie, evt. trouwambtenaar en dranken. All-in dranken tijdens de avond en hapjes mogelijk voor Euro 27,50 p.p.)

Dit arrangement kan volledig aan uw wensen worden aangepast.

Indien gewenst kunnen wij onder andere onderstaande zaken voor u regelen:
- Fotograaf
- Bruidstaart
- Entertainment
- Witte geluksduiven

Heeft u andere specifieke wensen of wilt u het programma aanpassen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar vorige pagina