Rederij Vooruit; Trouwvloot.nl

Trouwvloot: Arrangementen

Verschillende arrangementen voor uw trouwdag!
Trouwen in Harlingen

Arrangement Harlingen

Dit arrangement begint om 15:30 uur en zal om 24:00 uur eindigen in de haven van Harlingen (of een andere haven). Dit is een standaard arrangement, welke volledig aan uw wensen kan worden aangepast bijvoorbeeld een verlening van de vaartijd.
Lees meer >>
Trouwen aan boord met een Champagne Arrangement

Champagne Arrangement

Dit arrangement begint tevens om 15:30 uur en zal om 24:00 uur eindigen in de haven van Harlingen (of een andere haven). Er zijn in dit arrangement enkele zaken opgenomen die een uitbreiding vormen op het Harlingen arrangement. Ook hier geldt dat deze volledig aan uw wensen kan worden aangepast bijvoorbeeld een verlening van de vaartijd.
Lees meer >>
Trouwen in Harlingen

Sunset Arrangement

Dit arrangement begint om 16:30 uur en zal om 24:00 uur eindigen in de haven van Harlingen (of een andere haven). Dit is een standaard arrangement en kan uiteraard volledig aan uw wensen worden aangepast door het aanpassen van tijden of catering.
Lees meer >>

Trouwen aan boord met met het Brandaris Arrangement

Arrangement Brandaris

Dit arrangement begint om 15:00 uur en zal om 24:00 uur eindigen in de haven van Harlingen (of een andere haven). Bij dit arrangement vaart u naar Terschelling waar de ceremonie zal plaatsvinden. Aanpassingen op het standaardprogramma zijn natuurlijk altijd mogelijk.
Lees meer >>